Huisregels

Annuleringen of verzetten van afspraken dienen min. 24 uur van tevoren te geschieden. Als u op de dag zelf afbelt, ben ik genoodzaakt om de kosten bij u in rekening te brengen.
Buiten openingstijden kunt u uw annulering of het verzoek tot het verzetten van uw afspraak inspreken op mijn voicemail of dit melden per e-mail.

Mochten er persoonsgegevens gewijzigd zijn, of u bent overgestapt van zorgverzekeraar, wilt u dit dan zo snel mogelijk aan mij doorgeven? 
Wanneer u een afspraak heeft, kunt u bij de voordeur aanbellen bij de onderste bel 'Logopedie en Stemcoaching'. Wacht u in de wachtruimte waar u direct in binnenkomt. U wordt op de afgesproken tijdstip door mij opgehaald.

Krijgt u apparatuur of oefenmateriaal mee naar huis? Ga er zuinig mee om. Mocht er toch iets kapot gaan of delen vermist raken, geef dit dan even aan mij door.
Laat uw kind bij elk bezoek aan mij altijd zijn/haar oefenmap of oefenschrift meenemen. 

In de wachtruimte
Eten en drinken is toegestaan in de wachtruimte. Er staat een kan thee of water klaar, waar u gebruik van mag maken. Mocht u of uw kind onverhoopt eten gemorst hebben, wilt u dit dan opruimen?

Als u jassen/tassen in de wachtruimte ophangt, let er dan op dat er geen waardevolle spullen in zitten. Ik ben niet verantwoordelijk voor diefstal van uw eigendommen (jassen, tassen) in het pand of buiten het pand (fietsen, stepjes en/of auto).

Voor kinderen geldt:
 

Laat uw kind in de wachtruimte niet schreeuwen en gillen.
Kinderen dienen samen met een volwassene de trap te betreden.
Laat kleine kinderen onder toezicht naar het toilet gaan.